Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Joi dimineață polițitșii prahoveni au organizat o acțiune rutieră cu radare în cascadă pe DN1, în Prahova
  • În acest context, în două ore, polițiștii au fost aplicate 103 sancțiuni la OUG nr. 195/2002 R, dintre care 66 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, în valoare totală de 33.300 lei.

Viteza constituie una dintre principalele cauze generatoare de accidente de circulație cu urmări grave la nivelul județului Prahova.

Deși acest lucru este cunoscut de către conducătorii auto, nu toți șoferii aleg să circule regulamentar, iar efectele unor astfel de decizii inadecvate sunt de cele mai multe ori nefaste, nu numai pentru cel ce alege să nu respecte regimul legal de viteză, cât și pentru pasagerii acestuia și ceilalți participanți la trafic.

Citește și:  Ați văzut-o? O adolescentă din comuna Berceni este dată dispărută

În acest sens, exemplificăm activitatea de astăzi, 24 noiembrie, a polițiștilor rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova care au organizat o acțiune, cu radare în cascadă, pe drumurile naționale din județ, pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, în special a celor produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză.

În acest context, în două ore, polițiștii au fost aplicate 103 sancțiuni la OUG nr. 195/2002 R, dintre care 66 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, în valoare totală de 33.300 lei.

De asemenea, în cadrul acțiunii, au fost reținute 2 permise de conducere pentru nerespectarea regimului legal de viteză, cu peste 50, respectiv peste 70 de km/h., precum și 2 certificate de înmatriculare.

Astfel, o femeie în vârstă de 55 de ani, din comuna Păulești a condus un autoturism pe Drumul Național 1, în afara orașului Băicoi, pe un sector de drum limitat la 100 km/h, cu o viteză de 173 km/h.

Citește și:  Un centru de colectare selectivă a deșeurilor, de peste 5,5 milioane de euro, pe Centura de Est a Ploieștiului. Proiectul va fi depus în cadrul PNRR

Aceasta a fost sancționată cu amendă contravențională, totodată fiind dispusă și măsura reținerii permisului de conducere pentru 120 de zile.

Polițiștii prahoveni sunt permanent pe drumurile publice din județ pentru reducerea riscului victimal al conducătorilor auto.

Back To Top