Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Ploiești
Categorie: Actual

Ședința extraordinară  a Consiliului Local Ploiești desfășurată joi nu a fost deloc diferită față de cele precedente: a fost anunțată cu mai puțin de 60 de minute înainte de ora începerii, puțini consilieri în sală și, bineînțeles, nelipsita gâlceavă.

Proiectul înființării unei casierii a Termo Ploiești unde se vor putea plăti facturile la apă caldă și căldură nu părea să anunțe discuțiile tensionate care au urmat. Totuși, cearta a început după ce primarul Andrei Volosevici a criticat activitatea Termo Ploiești. „Am fost foarte atent la ceea ce dumneavoastră ați dispus. Ca nivel de propunere bugetară au fost 26 de milioane de lei și sunt plătite 22 de milioane, urmând să facem completarea. Nu este societatea Primăriei, este a Consiliului Local și ni se spune constant că nu avem cum să ne băgăm, să convocăm, să decidem. Cei care sunt acolo nu vor să discute, doar au solicitări. În acest moment, la peste 30 de zile de funcționare facem prima casierie. Nu se poate doar să vii la Primăriei și să spui că ai nevoie de 28 de milioane. Nu știu de ce nu s-a încasat până acum niciun leu, de ce nu s-a facturat subvenția”, a spus primarul Volosevici.

„Predica” din fața Catedralei

„Aveți obiceiul ca la fiecare început de ședință să ne țineți o predică. Este un început de drum, cei de acolo nu au știut că trebuie să facă în două zile două casierii, abia am reușit să dăm apă caldă și căldură ploieștenilor. Vom începe să facem și încasări, vom pune la punct toate problemele. Ne-ați criticat, ne-ați făcut cum ați vrut, dar noi vă asigurăm că suntem alături și vă sprijinim. Colegii mei s-au săturat să asculte critici la adresa lor”, a replicat consilierul Gheorghe Sârbu. A intervenit, acuzând activitatea conducerii Termo Ploiești, și consilierul Mihai Tonsciuc: „Dacă nu sunt capabili, să lase locul altora”. Replica a venit de la viceprimarul Anca Popa. „În loc să ne tot blameze, îl invit să meargă la Term,o să se intereseze și să participe efectiv”, a spus viceprimarul.

Director nou, cu „experiență”

De astăzi, Termo Ploiești are un nou director, Cristian Ungureanu, „un băiat cu multă experiență, învățată de la tatăl lui, care a fost director la Rafinăria Ploiești peste 25 de ani”, după cum l-a descris consilierul Gheorghe Sârbu. În schimb, nici consilierii și nici primarul Andrei Volosevici nu au pomenit despre faptul că ploieștenii nu au beneficiat joi de apă caldă și căldură în urma producerii unei avarii la CAF 2.

Citește și Aproape 2,9 milioane de lei, prin PNRR, pentru șase proiecte din Prahova. Au fost semnate contractele de finanțare

Back To Top