Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Mascații au descins la două adrese din Boldești Scăeni. 
  • În urma perchezițiilor aparatul a fost recuperat.

Polițiștii din cadrul poliției orașului Boldești Scăeni au identificat și depistat joi doi bărbați cu vârstele de 23, respectiv 30 de ani, ambii din oraș, bănuiți de comiterea unei infracțiuni de furt calificat, faptă comisă în urmă cu câteva zile.

În fapt, la data de 16 noiembrie a.c., în jurul orei 14:30, cei doi bărbați ar fi pătruns în curtea unei societăți comerciale din oraș de unde ar fi sustras un aparat profesional de curățare, valoarea acestuia fiind de 18.000 de lei.

Citește și:  Rabla pentru electrocasnice, efect invers. Oamenii nu mai predau obiectele vechi

În vederea administrării probatoriului, în această dimineața, polițiștii au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară la domiciliile celor doi bărbați, ocazie cu care a fost găsit aparatul, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

Astfel, față de cei doi a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca mâine, 25 noiembrie a.c., să fie prezentați unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Citește și:  Maraton de cumpărături pus la cale de două fete din Ploiești, cu un card găsit pe stradă

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Back To Top