Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

arestat preventiv furt
Categorie: Actual
  • Un bărbat de 33 de ani, din comuna Râfov, este bănuit că, acum o săptămână, ar fi sustras dintr-o mașină parcată în Ploiești o borsetă cu suma de 2.500 de lei.
  • Ieri, individul a fost reținut de polițiști, în urma mai multor descinderi care le-au furnizat dovezi împotriva acestuia.

"La data de 22 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești - Secția nr.1 de Poliție au pus în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară, una în municipiul Ploiești și două în comuna Râfov, la domiciliile unui bărbat în vârstă de 33 de ani, din comuna Râfov, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat.

Din cercetări, s-a stabilit faptul că la data de 16 martie a.c., persoana bănuită ar fi spart geamul portierei unei mașini care se afla parcată pe o stradă din municipiu, sustrăgând o borsetă ce conținea suma de 2.500 de lei.

Citiți și: BĂRBAT REȚINUT PENTRU FURT DINTR-O INSTITUȚIE PUBLICĂ. PREJUDICIU DE 3.000 DE LEI

În urma perchezițiilor au fost identificate și ridicate mai multe mijloace materiale de probă", au precizat reprezentanții IJP Prahova.

Bărbatul în vârstă de 33 de ani, din comuna Râfov, a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior față de acesta fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Activitatea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Matei Basarab Ploiești.

Cercetările sunt continuate de polițiști în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

Foto ilustrație

Back To Top