Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

licitatie ai artmark
Categorie: Actual
  • Prima licitaţie din România cu un comisar AI, va avea loc vineri, 31 martie, ora 12:00.
  • Noua tipologie a fost lansată de Casa de Licitaţii A10 By Artmark - Timed Online.
  • Evenimentele se vor desfășura exclusiv on-line, fără prezența umană a comisarului.

Comisarul de licitație AI a fost creat pentru acest nou tip de format, fiind programat să îndeplinească mai multe sarcini importante în timpului procesului de licitaţie: să monitorizeze activitatea participanţilor la licitaţie, să verifice şi să valideze ofertele depuse, să identifice orice încălcare a regulilor licitaţiei şi să asigure desfăşurarea licitaţiei într-un mod transparent şi echitabil pentru toţi participanţii. În plus, noul format permite participanţilor la licitaţie să ştie din timp dacă există contra-oferte pentru loturile de care sunt interesaţi, având în vedere că în catalogul online va fi afişat, înainte de licitaţia propriu-zisă, preţul curent la care s-a ajuns în urma colectării de oferte pre-licitaţie. În cazul în care oferta unui participant a fost depăşită, acesta va fi înştiinţat prin e-mail, având posibilitatea să modifice prompt oferta.

Citiți și: TERMENE.RO LANSEAZĂ NOI SERVICII DE BUSINESS INTELLIGENCE CU AJUTORUL INTELIGENȚEI ARTIFICIALE

Printre obiectele care vor fi scoase la licitație vineri se numără două fotografii ilustrând pe Regina Maria şi pe ginerele acesteia, Regele Alexandru I al Regatului Iugoslaviei; o colecţie de numismatică şi medalistică; placheta „Partitura romanţei Steluţa de Vasile Alecsandri, Lăutarilor Români”. În total, vor putea fi făcute oferte pentru 165 de piese autentice, de valoare muzeală: cărţi rare, fotografii de epocă, săbii şi arme nobile, medalii şi plachete deosebite ori hărţi vechi.

Citiți mai multe detalii pe News.ro.

Back To Top