Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Crăciunoiu
Categorie: Actual
  • Primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, a îndepărtat-o pe Nicoleta Crăciunoiu din funcția de director al Direcției Economice.
  • Decizia a fost luată după o evaluare a performanțelor pentru o perioadă de o lună, de la 28 noiembrie 2022 până la 31 decembrie 2022, în urma căreia Crăciunoiu a primit un calificativ „nesatisfăcător” și nota 2,07 din partea primarului.
  • Evaluările anterioare, făcute de viceprimari, au primit, însă, calificativul „excelent”.

„Vă aduc la cunoştinţă că, potrivit Raportului de evaluare a performantelor individuale pentru perioada evaluată de la 28.11.2022 la 31.12.2022, în calitate de director executiv al Direcţiei Economice, am fost evaluată de către primarul în funcţie cu nota finală 2,07, calificativ nesatisfăcător. În situaţia în care aveţi suspiciuni cu privire la datele puse la dispoziţie în calitate de director executiv va rog sa sesizaţi organele abilitate”, a informat Nicoleta Crăciunoiu consilierii locali.

Crăciunoiu: „Jigniri repetate, atac la persoană”

Nicoleta Crăciunoiu susține că hărțuirea morală sistematică i-a afectat integritatea și sănătatea, că i s-a refuzat accesul la documente și a fost tratată cu dispreț în fața colegilor.

„Această hărţuire morală prin caracterul său sistematic mi-a adus atingere demnităţii, integrităţii fizice şi pune în pericol munca şi climatul de lucru prin crearea unei atmosfere de tensiune şi presiune la locul de muncă, prin numire în comisii de predare-primire CET Brazi sau ducere la îndeplinire atribuţii şi sarcini  privind inventariere in teren sau altele de specialitate tehnica, neavând pregătirea necesară, prin supravegherea excesivă a modului în care îmi îndeplinesc sarcinile de serviciu, prin ameninţări repetate cu plângeri penale, discriminare, toate acestea afectandu-mi activitatea desfăşurată şi sănătatea.

Citește și PRIMARUL PLOIEȘTIULUI L-AR FI ALERGAT CU REPORTOFONUL ÎN MÂNĂ PE DIRECTORUL ECONOMIC AL INSTITUȚIEI

Discreditarea abilităţilor profesionale şi atacul în mod repetat la reputaţia mea prin răspândirea de zvonuri, umilire, sunt făcute cu scopul de a mi se ataca demnitatea, integritatea, credibilitatea şi competenţa profesională. Izolarea mea prin desemnarea şi trasarea sarcinilor de serviciu de către subalterni apropiaţi dvs., excluderea de la şedinţele de echipă, ignorarea repetată a cererilor şi plângerilor depuse de mine, refuzul privind formularea de  răspunsuri la Plângeri prealabile formulate de către mine sau netrasmiterea de copii xerox după documente asupra cărora am suspiciuni că au fost înlocuite sau falsificate, discriminarea prin încercări de evaluări necorespunzătoare, jigniri repetate de genul zero profesional, nu va mai lucra mult timp in institutie, atac la persoană sau împiedicarea de a mă exprima fiind întreruptă şi  încercându-se intimidarea mea, ameninţările repetate, fiind tratată mai degrabă ca obiect decât ca subiect al unor discuţii, desconsiderarea mea in faţa colegilor, crearea de presiuni, împovărarea cu sarcini ale unor subalterni, încredinţarea unor sarcini de serviciu cu termen foarte scurt, cu documente de ordinul sutelor de pagini de analizat imediat etc, reprezintă o  practică frecventă din instituţie în ce mă priveşte”, susține Nicoleta Crăciunoiu.

Istoricul conflictului dintre directorul economic și primarul Volosevici coincide cu nenumăratele scandaluri izbucnite în administrația locală în ultimii doi ani. Nicoleta Crăciunoiu, din poziția de director al Direcției Economice, nu a avizat o serie de proiecte inițiate de primarul municipiului.

Citește și NICOLETA CRĂCIUNOIU, DIRECTORUL ECONOMIC DIN PRIMĂRIA PLOIEȘTI, ERA MEMBRU FIX ÎN COMISIA DE DISCIPLINĂ PUSĂ SĂ O CERCETEZE

Back To Top