Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
hoti_apartament1Un bărbat din comuna Valea Călugărească a sesizat ieri prin S.N.U.A.U. “112”, faptul că a depistat o tânără necunoscută, într-un apartament pe care îl familia lui îl deţine în municipiul Ploieşti.
Din cercetările efectuate de poliţiştii Secţiei 1 Ploieşti, a rezultat faptul că în noaptea de 19/20.06.2012, în timp ce se afla în apartamentul respectiv, apelantul a auzit zgomot într-o cameră alăturată. A mers să vadă despre ce e vorba, împrejurare în care a surprins o tânără care pătrunsese fără drept în locuinţă.
Tânăra a fost identificată de poliţişti, ea fiind o minoră în vârstă de 14 ani, care pătrunsese prin efracţie în apartamentul respectiv, cu intenţia de a sustrage bunuri.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de furt.

Poliţiştii Secţiei Rurale nr. 7 Cocorăştii Colţ au efectuat ieri percheziţii la două locuinţe din comuna Şirna, imobile aparţinând unor persoane suspectate că sunt implicate în comiterea mai multor furturi din locuinţe.
Cu această ocazie, din cercetări a rezultat că unul dintre suspecţi, respectiv un minor în vârstă de 14 ani, este autorul spargerilor a patru locuinţe situate pe raza comunei.
Minorul este cercetat în stare de libertate, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

Back To Top