Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
amenda-politieIeri, 21.06.2012, sub coordonarea Instituţiei Prefectului Judeţului Prahova, a fost organizată o acţiune în zona pieţei agroalimentare a Halelor Centrale din Municipiul Ploieşti.
Scopul activităţilor de control l-a constituit depistarea administratorilor societăţilor comerciale şi intreprinderilor individuale ce îşi desfăsoară activitatea şi aprovizionează punctele de lucru cu produse pentru care nu au documente legale de provenienţă, iar veniturile realizate din vânzarea acestora nu sunt înregistrate în evidenţa contabilă cu scopul sustragerii de la plata taxelor si impozitelor către bugetul de stat.
Totodată, au fost verificate şi aspecte privind desfăşurarea de activităţi comerciale pentru care nu au fost obţinute anterior autorizaţiile necesare, neînregistrarea în documentele contabile a veniturilor obţinute, dar şi înşelarea  cumpărătorilor cu ocazia cântăririi produselor vândute, prin folosirea de cântare verificate metrologic dar modificate ulterior, sau chiar neverificate metrologic.
Poliţiştii au acţionat în cooperare cu efective de jandarmi şi specialişti din cadrul instituţiilor deconcentrate: Oficiul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, Direcţia Agricolă, Direcţia Sanitar Veterinară, în aceste activităţi fiind angrenaţi în total 216 oameni ai legii.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 27 sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 35.000 lei şi a fost constatată comiterea unei infracţiuni economice.
Totodată, au fost ridicate în vederea confiscării aproximativ 400 kg de legume şi fructe comercializate în alte condiţii decât cele legale, dar şi suma de 600 lei susceptibilă a proveni din ac tivităţi comerciale ilicite.

Exemple:
În zona în care s-au desfăşurat activităţile de control a fost depistat C. Hercule, din Ploieşti, pe numele căruia exista emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, el având de ispăşit o pedeapsă de doi ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

În urma controlului efectuat la o societate comercială a rezultat faptul că  se desfăşurau activităţi de comerţ fără declararea punctului de lucru la Oficiul pentru Registrul Comerţului Prahova.
Din acest motiv, împotriva administratorului societăţii comerciale vor fi efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.
{youtube}eFf42pR8DHk{/youtube}

Back To Top