Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

jandarmi meci petrolul
Categorie: Actual
 • Sâmbătă seară, Petrolul și FBSC de întâlnesc pe "Ilie Oană", în cadrul celei de-a XIV-a etape a Superligii.
 • Organizatorii se așteaptă ca stadionul să fie plin, iar jandarmii sunt în alertă, apreciind că au de gestionat un eveniment cu un grad de  risc ridicat.
 • Gruparea Mobilă "Matei Basarab" a anunțat măsurile de ordine publică valabile în acest context.

În seara meciului dintre Petrolul și FCSB, traficul rutier va fi restricționat total în zona adiacentă arenei sportive, începând cu orele 17:30, pe străzile Mihai Bravu, Alexandru Vlahuță, Stadionului și cele ce se intersectează cu acestea, conform solicitării organizatorului, adresată instituțiilor abilitate.

Citiți și: CIRCULAȚIE DEVIATĂ ÎN PLOIEȘTI, SÂMBĂTĂ SEARA, PENTRU MECIUL FC PETROLUL PLOIEȘTI - FCSB

Accesul spectatorilor se va face astfel:

 • pentru Tribuna 0 și Tribuna 1 – prin strada Sportului,
 • pentru Tribuna 2 – prin strada Mihai Bravu,
 • pentru Peluza 1 – prin strada Alexandru Vlahuță,
 • pentru Peluza 2, sectoarele destinate gazdelor – prin strada Mihai Bravu.

Accesul suporterilor echipei oaspete în stadion se va face pe Strada Latină, constituindu-se în acest sens o zonă de siguranță pe Strada Stadionului.

"Spectatorii vor avea acces pe stadion începând cu ora 17:30, pe baza biletelor și abonamentelor puse la dispoziție de către clubul organizator, care a comunicat că va deschide tot stadionul.

Accesul în stadion, urmărirea respectării măsurilor de securitate, îndrumarea și supravegherea persoanelor, în interiorul arenei sportive, potrivit legii, se realizează de către agenții societății de pază și protecție, contractată de organizator.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 4/2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și desfășurării jocurilor sportive, partida de fotbal a fost declarată cu grad ridicat de risc, fapt pentru care informăm participanții la eveniment să aibă în vedere că pot fi supuși unor controale corporale, în scopul împiedicării introducerii în stadion a materialelor sau obiectelor interzise de lege ce pot pune în pericol siguranța spectatorilor.

Conform prevederilor legale incidente, spectatorilor aflați în stare vădită de beție sau care comit fapte de dezordine înainte sau în timpul desfășurării jocului sportiv li se va interzice accesul în incinta arenei sportive, fiind sancționați contravențional.

Se interzice introducerea în stadion a băuturilor alcoolice, materialelor pirotehnice interzise de lege ori a altor obiecte ce pot pune în pericol securitatea participanților la această competiție sportivă. De asemenea, fumatul în tribune este interzis, fiind permis numai în locurile special amenajate", au transmis reprezentanții Grupării Mobile.

Pentru buna desfășurare a evenimentului sportiv, spectatorii sunt sfătuiți:

 • să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porților, pentru a evita aglomerările la punctele de acces;
 • să manifeste răbdare pe timpul verificărilor de securitate și acces, la intrarea în arena sportivă, precum și după terminarea partidei, la ieșirea din stadion;
 • în arena sportivă să ocupe  exclusiv locurile corespunzătoare înscrise pe documentele de acces;
 • părinții să supravegheze cu atenție sporită copiii, existând obligația ca minorii sub 14 ani să fie însoțiți de o persoană majoră;
 • să respecte indicațiile agenților de securitate ai societății de pază și protecție contractată de organizator;
 • să nu se implice în incidente sau conflicte care ar putea duce la tulburarea ordinii publice, în stadion sau în afara acestuia, cu mențiunea că orice încălcare a prevederilor legale în vigoare va fi sancționată cu fermitate de către forțele de ordine;
 • să aibă în vedere faptul că legislația în vigoare interzice persoanelor fizice deținerea, folosirea sau efectuarea oricăror operațiuni cu materiale pirotehnice așadar, spectatorii nu au voie să introducă și să utilizeze în stadion astfel de obiecte care pot pune în pericol securitatea participanților la această competiție sportivă.

 Ilustrație arhivă

Back To Top