Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

upg ploiești gală aniversară 75 de ani
Categorie: Actual
  • Ultimele săptămâni au fost marcate de noi evenimente importante organizate de universitatea ploieșteană, în contextul împlinirii a 75 de ani de învățământ superior românesc în domeniul petrolier.

Gala aniversară UPG Ploiești a fost găzduită de Palatul Parlamentului și a reunit reprezentanți ai mediului academic, ai administrației locale, județene și centrale, precum și ai celor mai mari companii din domeniul energetic.

"Anul 2023 reprezintă pentru Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești un moment istoric remarcabil, împlinirea a 75 de ani de la înființarea primei și celei mai prestigioase instituții cu profil petrolier din țară, în care tradiția și performanța în educație și cercetare se împletesc armonios în formarea specialiștilor.

A fost, este și va fi un prilej deosebit să marcăm excelența dezvoltării și promovării industriei de petrol și gaze din România, de asemenea, să apreciem contribuția domeniilor economic și umanist la afirmarea comunității noastre academice.

În data de 30 octombrie 2023, s-a desfășurat la Palatului Parlamentului din București, Gala aniversară dedicată împlinirii a 75 de ani de tradiție și performanță în educație și cercetare, alături de rectorii onorifici ai universității, cadre didactice, absolvenți remarcabili și invitați din mediul academic, economic și cultural din România și din străinătate. 

Citiți și: MIRCEA GEOANĂ, SECRETAR GENERAL ADJUNCT AL NATO, A PARTICIPAT LA DESCHIDEREA ANULUI UNIVERSITAR LA UPG PLOIEȘTI. „VEȚI TRĂI ÎNTR-O ROMÂNIE DEMOCRATICĂ, CAPITALISTĂ”

Ceremonia a conturat întreaga existență a universității prin trei paneluri de discuții care au vizat subiecte din domeniul educației și economic în care invitații au expus idei și soluții pentru dezvoltarea universității", au precizat reprezentanții UPG Ploiești.

Un alt eveniment important din seria aniversară a avut loc în perioada 8-10 noiembrie 2023 la sediul Universității Petrol-Gaze din Ploiești. Conferința Internațională ,,75 years of energy and performance in education and research” s-a desfășurat în sesiuni științifice, în cadrul celor cinci facultăți, și a reprezentat un prilej de schimburi de bune practici între participanții internaționali și cadrele didactice ale Universității Petrol-Gaze din Ploiești.​

Citiți și: GALĂ ANIVERSARĂ "UPG - 75 DE ANI", LA PALATUL PARLAMENTULUI. DANIEL NICODIM: UNIVERSITATEA PLOIEȘTEANĂ ESTE UN VERITABIL "MINISTER DE EXTERNE" AL MUNICIPIULUI

"Conducerea Universității Petrol-Gaze din Ploiești adresează mulțumiri tuturor celor care au participat la aceste evenimente marcante pentru comunitatea academică și își exprimă aprecierea pentru calitatea lucrărilor prezentate și a discuțiilor purtate pe durata activităților menționate și reiterează totodată dorința de continuare și dezvoltare a relațiilor bilaterale cu toate instituțiile angrenate în procesul de dezvoltare și afirmare a învățământului universitar, atât la nivel național cât și internațional", au transmis, în acest context, reprezentanții universității ploieștene. 

gala upg2

gala upg3

gala upg4

gala upg5

gala upg6

Back To Top