Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

cadavru îngropat in curte
Categorie: Actual
  • Descoperire macabră într-o comună din Buzău. Un cadavru în stare avansată de putrefacție a fost găsit îngropat în curtea unei gospodării, după ce autoritățile au fost alertate de o femeie care nu mai reușea să-și contacteze sora în în vârstă de 77 de ani.

Cadavrul, despre care se bănuiește că ar fi al femeii dispărute, a fost găsit îngropat în spatele toaletei, în curtea locuinţei din comuna buzoiană Grebănu. Căutările au fost declanşate după ce o femeie din Galaţi a sunat la Poliţie reclamând că sora ei, de 77 de ani, nu mai răspunde la telefon. Verificând informațiile furnizate de aceasta, poliţiştii au găsit în curtea în care buzoianca locuia cu fiul ei un cadavru în stare avansată de putrefacţie despre care se bănuieşte că este al bâtrânei. 

Citiți și: CRIMĂ ÎN PLOIEȘTI! UN BĂRBAT ȘI-A ÎNJUNGHIAT FIUL ȘI A SUNAT LA POLIȚIE PENTRU A MĂRTURISI FAPTA

Fiul femeii, un bărbat de 50 de ani, este principalul suspect, scrie News.ro.

Acesta le-ar fi dat poliţiştilor mai multe variante, inclusiv aceea că într-o zi, când a venit de la muncă, şi-ar fi găsit mama decedată şi i-ar fi îngropat trupul în spatele curţii.

Ancheta în acest caz continuă, așteptându-se rezultatele necropsiei, pentru a se stabili cu exactitate cauza morţii.

Foto ilustrație

Back To Top