Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

klaus iohannis candidatura nato
Categorie: Actual
  • Presa internaționașă citează surse europene potrivit cărora România a notificat aliaţii că intenţionează să-l propună pe Klaus Iohannis pentru funcţia de secretar general al Alianţei.
  • Premierul olandez Mark Rutte este favorit pentru preluarea acestui post, după încheierea mandatului lui Jens Stoltenberg, având sprijinul a două treimi din ţările membre, inclusiv SUA și Marea Britanie.
  • Secretarul general al NATO este ales cu unanimitate.

 Informația referitoare la Iohannis a fost publicată de Bloomberg, într-un articol care citează surse europene. „România i-a notificat pe ceilalţi membri NATO că intenţionează să îşi desemneze preşedintele drept candidat la funcţia de secretar general al alianţei de apărare, potrivit unor oficiali europeni. Nominalizarea preşedintelui Klaus Iohannis va complica efortul altor aliaţi de a-l instala pe premierul olandez demisionar Mark Rutte ca viitor şef al Organizaţiei Tratatului Atlanticului de Nord. Cu sprijinul SUA, al Marii Britanii şi al altor ţări mari, Rutte a fost văzut luni de zile ca favorit pentru a conduce alianţa formată din 31 de membri, odată ce mandatul secretarului general Jens Stoltenberg se va încheia în octombrie”, se arată în articolul Bloomberg „România complică eforturile de a-l face pe Rutte viitorul şef al NATO”, citat de News.ro.

Citiți și: PREȘEDINTELE ROMÂNIA ÎN ACȚIUNE, MIHAI APOSTOLACHE, LANSEAZĂ O POSIBILĂ EXPLICAȚIE PENTRU ORGANIZAREA PREZIDENȚIALELOR MAI DEVREME DE TERMENUL LEGAL

Și Reuters scrie că numele preşedintelui român Klaus Iohannis a fost vehiculat „în discuţii informale recente”.

SUA, Marea Britanie, dar și alte state puternice îl susțin pe Rutte, acesta având, potrivit informațiilor neoficiale, sprijinul a două treimi dintre membrii Alianței. Pentru alegerea secretarului general este nevoie, însă, de unanimitate.

Citiți și: „ELEFANTUL CARE FACE PE BERBANTUL“. DE CE ÎI CAUTĂ COALIȚIA PNL-PSD JOB LUI IOHANNIS?

Potrivit Bloomberg, candidatura lui Klaus Iohannis ar fi greu de susţinut, având în vedere că România deţine în prezent postul de secretar general adjunct al NATO, prin Mircea Geoană. 

 

 

Back To Top