Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

mihai apostolache mircea geoana
Categorie: Politic
  • Liderii PNL și PSD au anunțat, aseară, comasarea localelor cu europarlamentarele, precum și calendarul celorlalte două scrutine care trebuie organizate în acest an.
  • Chiar dacă pentru prezidențiale nu a fost stabilită o dată exactă, intervalul indicat este luna septembrie, asta în condițiile în care mandatul președintelui Klaus Iohannis expiră tocmai în a doua parte a lui decembrie.

Președintele Partidului România în Acțiune, Mihai Apostolache, a furnizat o posibilă explicație pentru graba celor două mari partide din Coaliție, de a organiza atât de devreme alegerile prezidențiale:

„Adevărata știre de ieri seară nu este comasarea alegerilor locale cu cele europene, ci organizarea mai devreme față de termenul legal a alegerilor prezidențiale.

PSD și PNL au anunțat că vor organiza alegerile prezidențiale în luna septembrie. De ce fac asta?

De teama unei eventuale candidaturi a lui Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, la alegerile prezidențiale, al cărui mandat în fruntea NATO se încheie în luna octombrie.

Citiți și: MIRCEA GEOANĂ: MARCEL CIOLACU A VENIT LA MINE ÎN BIROU SĂ-MI PROPUNĂ SĂ CANDIDEZ INDEPENDENT SUSȚINUT DE PSD

Dar să nu uităm proverbul: De ce ți-e frică, nu scapi!”, a transmis Mihai Apostolache.

Citiți și: UPDATE / PSD ȘI PNL AU VOTAT PENTRU COMASAREA ALEGERILOR ȘI PENTRU LISTE COMUNE LA ALEGERILE EUROPARLAMENTARE

Back To Top