Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

greva poșta română
Categorie: Actual
  • Sindicatul Lucrătorilor Poştali din România declanșează greva generală, pe fondul nemulțumirilor privind salariile lucrătorilor Poștei Române.
  • În replică, șefii companiei susțin că este vorba despre o escaladare artificială a conflictului de muncă și dau asigurări că activitatea nu va fi afectată semnificativ, depunându-se eforturi ca pensiile să fie plătite la timp în această lună.

„Începe greva generală la Poșta Română! Blocul Național Sindical, prin Sindicatul Lucrătorilor Poștali din România, informează că începând din această noapte, 1 aprilie, de la ora 00.00 va fi demarată greva generală în cadrul Compania Naţională Poşta Română. 18 mii dintre cei peste 21 de mii de angajați ai Poştei Române, adică un procent de 90%, indiferent de funcția pe care se află, indiferent de responsabilități şi de vechime, din luna iulie 2024 vor avea salariul minim pe economie! Aceasta este nemulțumirea şi revolta miilor de angajați din Poşta Română care au declanşat conflictul de muncă şi care intră în grevă! Blocul Național Sindical derulează o campanie națională intitulată  «Poștașii nu vor să mai fie săracii României! Stop abuzurilor din Poșta Română!»” au anunțat, azi-noapte, liderii BNS.

Sindicaliștii cer creşterea cu 400 lei net a salariilor angajaţilor și creşterea sporului de loialitate acordat în tranşe salariaţilor cu peste un anumit număr de ani lucraţi în Poşta Română.

Conducerea companiei susține, în schimb, că este vorba despre o escaladare artificală a conflictului și dă asigurări că pensionarii își vor primi pensiile la timp, în luna aprilie, în ciuda acestui protest. 

„Conducerea Companiei Naționale „Poșta Română” a luat astăzi la cunoștință de decizia Sindicatului Lucrătorilor Poștali din România de a declanșa conflictul colectiv de muncă sub forma unei greve generale în data de 01.04.2024.

Compania Națională „Poșta Română” a pus la dispoziția salariaților toate posibilitățile financiare ale Companiei pentru evitarea acestui conflict colectiv de muncă. Compania a solicitat medierea, însă reprezentanții SLPR au refuzat acest lucru. În contextul în care negocierile intense purtate încă de la finalul anului trecut între Compania Națională „Poșta Română” și SLPR nu au ajuns la un rezultat, iar SLPR a decis declanșarea grevei generale a unei părți a angajaților, Poșta Română face următoarele precizări:

1. Compania Națională „Poșta Română” va asigura întocmai distribuirea, conform tuturor prevederilor contractuale și legale a trimiterilor și drepturilor sociale pentru toți clienții, iar o întârziere a acestora este exclusă. Asigurăm toți clienții, partenerii și instituțiile bancare de stabilitatea și funcționalitatea serviciilor, precum și de soliditatea politicilor de management aflate în curs.

Precizăm că escaladarea conflictului de muncă este una artificială, iar Compania Națională „Poșta Română” a luat toate măsurile pentru depășirea acestuia.

Asigurăm pe cei peste 2 milioane de pensionari care primesc drepturile sociale prin intermediul Companiei Naționale „Poșta Română” că nu va exista nicio persoană care să nu își primească drepturile în termen, în luna aprilie! Toate drepturile sociale vor fi livrate la timp, până pe 15 APRILIE, așa cum ne-am asumat angajamentul!

2. Compania Națională „Poșta Română” precizează că majoritatea covârșitoare, peste 80% dintre salariați, își va îndeplini atribuțiile de serviciu cu profesionalism, ca și până acum! La conflictul colectiv de muncă au aderat, în scris, aproximativ 20% din angajații Companiei”, se arată într-un comunicat al Poștei Române.

“Vreau să îi asigur, în primul rând, pe toți cei peste 2 milioane de pensionari care primesc drepturile sociale prin intermediul Companiei Naționale „Poșta Română” că nu va exista nicio persoană care să nu își primească drepturile în termen, în luna aprilie! Toate pensiile vor fi distribuite la timp, până la 15 aprilie, așa cum ne-am angajat până acum! Informațiile cu privire la afectarea populației sunt false și sunt transmise cu rea-credință!”, a declarat Valentin Ștefan, directorul general al Poștei Române.

Citiți și: MIRCEA BURLACU, BNS: LUCRĂTORII DIN POȘTA ROMÂNĂ DECLANȘEAZĂ GREVA GENERALĂ PE 1 APRILIE

 

 

Back To Top