Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

controale amenzi popmieri
Categorie: Actual
  • ISU Prahova a dat publicității, marți, bilanțul controalelor efectuate pe linie de prevenire, la nivelul județului, în prima jumătate a anului.
  • Au fost vizate în special unitățile de cazare și de alimentație publică, fiind consemnate aproape 1.500 de abateri.

Bilanțul transmis de ISU Prahova anunță că, pentru mai bine de o treime din neregulile identificate, au fost aplicate amenzi în valoare de 3,7 milioane de lei. Abaterile au fost atât de grave în două dintre cazuri, încât inspectorii au decis oprirea acitivității unităților respective.

„Au fost efectuate 326 de controale. Pe timpul acestora, au fost identificate 1491 de nereguli, sancționate contravențional astfel: 956 de avertismente și 536 de amenzi în cuantum total de 3.715.806 lei. Pentru încălcarea gravă a cerințelor de securitate la incendiu, la doi operatori economici s-a dispus măsura complementară de oprire a funcționării. Important de menționat este faptul că pentru acesti operatori măsura complementară de oprire a funcționării a fost dispusă în contextul identificării mai multor nereguli de ordin tehnic (principala deficiență fiind neechiparea cu instalaţii de stingere a incendiilor ori de detectare, semnalizare şi avertizare a incendiului, în concordanţă cu valoarea de referinţă).

Precizăm faptul că prin intermediul acțiunilor de control se urmărește modul de respectare a prevederilor legale privind apărarea împotriva incendiilor. Totodată, activitățile de prevenire desfășurate de cadrele unității noastre vizează, în principal, verificarea accesibilității căilor de evacuare și de intervenție, respectiv nivelul de dotare a construcțiilor cu instalații de protecție împotriva incendiilor.

De asemenea, pe timpul activității de control, inspectorii de prevenire au desfășurat și acțiuni de informare preventivă privind riscurile iminente, în cazul nerespectării măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, principalele măsuri care trebuie luate pentru evitarea posibilelor situații de urgență generate de incendii, dar și modul de comportare ce trebuie adoptat în astfel de cazuri.

De menționat este faptul că, pentru identificarea și înlăturarea eventualelor riscuri generatoare de incendii, în această perioadă, subunitățile de intervenție din cadrul ISUJ Prahova au executat acțiuni de recunoaștere în teren la obiectivele cu destinația turism și alimentație publică”, au transmis reprezentanții ISU Prahova.

La verificări au luat parte și 24 de inspectori detașați temporar de la inspectoratele județelor Argeș, Galați, Ialomița, Mehedinți, Teleorman și Gorj.

Controalele vor continua, echipele de inspectori urmând să ajungă și la operatori care desfășoară activități în alte domenii.

Citiți și: POLIȚIȘTII DIN PRAHOVA AU TESTAT NOUA APLICAȚIE DE VERIFICARE A DOCUMENTELOR. AMENZI DE APROAPE 100.000 DE LEI APLICATE ÎN TIMPUL ACȚIUNII DE AMPLOARE DERULATE ÎN JUDEȚ

 

Back To Top