Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Acțiune
Categorie: Actual
  • Partidul România în Acțiune și-a prezentat, în cadrul unei conferințe de presă, candidații la mai multe primării din Prahova.
  • De asemenea, Mihai Apostolache, președintele formațiunii politice, l-a prezentat și pe candidatul la funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova, Gabriel Mușuroia.

„Din partea Partidului România în Acțiune va candida la funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova Gabriel Mușuroia, colonel în rezervă, secretar general al partidului și consilier local în comuna Cocorăștii Colț. Este prahovean, este cinstit și este instruit”, a anunțat Mihai Apostolache, președintele Partidului România în Acțiune.   

„M-am angajat în această bătălie electorală pentru că pot îndeplini atribuțiile acestei funcții, pentru că am capacitatea necesară să pun la aceeași masa, după alegeri, toate forțele politice, antreprenorii, societatea civilă și ONG-urile. Oamenii s-au săturat de circ, de scandaluri, de defăimări”, a declarat Gabriel Mușuroia.

Partidul România în Acțiune a prezentat și candidații la primăriile din mai multe localități prahovene: Cristina Iancu la Târgșorul Vechi, Gheorghe Șocodel la Șoimari, Ligia Bucurică la Filipeștii de Pădure, Bogdan Savu la Cocorăștii Colț și Romeo Răcaru la Ciorani.

În aceeași conferință de presă, președintele Partidului România în Acțiune, Mihai Apostolache, a criticat decizia Guvernului de a exclude asistenții personali ai persoanelor cu dizabilități grave din schema de majorări salariale prevăzută pentru angajații din familia ocupațională Sănătate și Asistență Socială.

Citește și IOANA NEAGU S-A RĂZGÂNDIT ȘI VA CANDIDA PENTRU PRIMĂRIA VALEA CĂLUGĂREASCĂ DIN PARTEA PNL

Back To Top