Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

 

  • Primăria Municipiului Ploiești anunță că va organiza o acțiune de plantare de copaci la Parcul Municipal Vest, în parteneriat cu Weatherford România.

  • Activitatea „destinată promovării voluntariatului ecologic” se va desfășura sâmbătă, 6 aprilie 2024, începând de la ora 10:00.


Se va sărbători cu acest prilej Ziua Pământului, potrivit unui comunicat de presă emis de municipalitatea ploieșteană, iar acțiunea va constitui de asemenea cadrul unor activități recreative, destinate „celor mai mici voluntari ecologici ploieșteni”, respectiv ateliere de desen și pictură pe față. Micii participanți vor fi „răsplătiți cu baloane colorate și cu multe alte surprize”. 
 
Comunitatea ploieșteană este invitată să participe la acest proiect ecologic și să „demonstreze grijă pentru comunitate și responsabilitate față de mediul înconjurător”. La finalul activităților de plantare de arbori, participanții vor avea ocazia să petreacă momente frumoase și relaxante la un picnic în aer liber, alături de familie și prieteni.

 
„Continuăm împreună să facem diferența, pentru a îmbunătăți mediul înconjurător și pentru a crește dimensiunea verde a locului în care trăim!”

 

Citește și: CEL PUȚIN 5.000 DE CONSUMATORI DIN PRAHOVA, FĂRĂ ENERGIE ELECTRICĂ DIN CAUZA AVARIILOR PRODUSE DE VÂNT. LISTA LOCALITĂȚILOR AFECTATE

 

Back To Top