Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

 

  • Un incendiu puternic a mistuit casa unui localnic din comuna prahoveană Poiana Câmpina, sâmbătă seara, în jurul orei 22:00.

  • Un apel lansat pe rețelele de socializare îi roagă pe cei dornici să ajute să contacteze victimele incendiului, pentru a le putea sări în sprijin cu bunuri materiale.

 

Gospodăria unui sătean, Florin Maholea, care lucrează la o firmă de construcții din mediul local, a luat foc în seara zilei de sâmbătă, 30 martie. Din păcate, acesta nu a putut salva mare parte din bunurile pe care le avea în casă.

Florin este tatăl a două fete, în vârstă de 4 și respectiv 6 ani.

 

Administratorul companiei la care acesta lucrează a lansat în mediul online un apel la solidaritate, rugându-i pe cei care văd mesajul să se implice în acest caz și să încerce să îl ajute pe angajatul său:

„Am o rugăminte la toți prietenii mei și în general la toată lumea, dacă puteți să îl ajutați cu orice - hăinuțe, mobilă, bani - scrieți-mi pe Facebook ori mie, ori lui! Vă rog să distribuiți!”

433878956_3156747921126889_4642035418550948499_n.jpeg

 

Citește și: INTERVENȚIE DIFICILĂ A POMPIERILOR, LA COLCEAG, PENTRU STINGEREA UNUI INCENDIU. VÂNTUL ÎNGREUNEAZĂ ACȚIUNEA SALVATORILOR - VIDEO LINK

 

Back To Top