Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Consiliul
Categorie: Actual

Consilierii locali ploieșteni au votat, marți, prorogarea proiectelor referitoarea la realizarea unei microstații de epurare în cartierul Mitică Apostol.

„În momentul de față lucrăm la o soluție care să  îmbine cele două propuneri, atât prelungirea rețelei de canalizare în Mitică Apostol cât și o microstație de epurare. Așteptăm să le introducem într-un studiu de fezabilitate, astfel încât să poată fi depus pe 5 aprilie la Fondul de Mediu. Practic, avem trei variante, prima este extinderea rețelei în Mitică Apostol, a doua este construirea microstației de epurare și a treia este un proiect care să le înglobeze pe cele două”, a spus consilierul Valentin Marcu, propunând prorogarea proiectelor referitoare la rețeaua de canalizare din cartierul Mitică Apostol.

„Prima variantă nu se poate accepta la finanțare pentru că nu include o stație de epurare. A doua variantă, cea mai simplă și cea mai fezabilă, se poate realiza mult mai repede, îndeplinește toate condițiile pentru a fi acceptată la finanțare. A treia variantă urmează să fie analizată, dar care mai este rostul interconectării dacă facem microstația de epurare?”, a spus Daniel Soare, directorul Direcției de Relații Internaționale din cadrul Primăriei Ploiești

Ulterior discuțiilor, consilierii locali ploieșteni au votat pentru prorogarea proiectelor.

Foto ilustrație

Citește și GABRIEL MUȘUROIA, CANDIDATUL PARTIDULUI ROMÂNIA ÎN ACȚIUNE LA FUNCȚIA DE PREȘEDINTE AL CONSILIULUI JUDEȚEAN PRAHOVA

Back To Top