Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

ședință csm ploiești 19 aprilie
Categorie: Actual
  • O nouă ședință a avut loc, vineri, la CSM Ploiești, la întâlnire fiind chemați inclusiv antrenoarea Simona Puiu și părinții sportivelor de la Gimnastică Ritmică, pentru a-și expune nemulțumirile, în fața Comisiei de monitorizare și a conducerii clubului sportiv.
  • În urma întâlnirii, consilierii PNL Ploiești au transmis un nou comunicat de presă în care au cerut demisia sau demiterea directorului Daniel Burghelea.

În timp ce Sabina Enache reprezintă România Cupa Mondială de la Baku, mama și antrenoarea acesteia, alături de alți părinți ai gimnastelor de la CSM Ploiești, încercau să afle, de la conducerea clubului sportiv, pe ce criterii a fost decisă diminuarea indemnizațiilor, în ciuda performanțelor obținute de Secția Gimnastică Ritmică.

mihai albu csmÎn fața lor și a Comisiei de Monitorizare a activității CSM, șeful structurii sportive, Mihai Albu, nu a putut să justifice propriul raport. „Vă uitați la acel document întocmit de dumneavoastră de parcă l-ați vedea prima oară”, a comentat consilierul local Valentin Marcu. „Cum puteți să puneți niște note ca acestea când aflăm că dumneavoastră le refuzați participarea la competiții? Deci le refuzați participarea și apoi veniți cu o asemenea evaluare?” a întrebat și consilierul local Aurelian Tudor.

Citiți și: SCANDAL LA CSM PLOIEȘTI. „CIRC CA LA ȘEDINȚELE CONSILIULUI LOCAL”

La finalul ședinței, Comisia a cerut ca evaluarea să fie transmisă și antrenoarei Simona Puiu, pentru ca aceasta să aibă posibilitatea de a o contesta, iar săptămâna viitoare să aibă loc o nouă analiză asupra activității secției care a adus anul trecut peste 50 de medalii.

Ședința care a avut loc vineri, la CSM Ploiești, poate fi urmărită AICI.

Citiți și: PNL PLOIEȘTI: „BURGHELEA A TRANSFORMAT CSM-UL ÎNTR-O AFACERE PRIVATĂ”

În urma ședinței de ieri, grupul consilierilor locali PNL a transmis un nou comunicat de presă, în care a cerut demisia lui Daniel Burghelea din funcția de director al CSM Ploiești:

„Solicităm demisia sau demiterea în regim de urgență a șefului CSM Ploiești, Daniel Burghelea.

«Nu mai acceptăm ca sportivii străini de la CSM Ploiești să aibă indemnizații de mii de euro pe lună, în timp ce copiilor ploieștenilor le este foame în timpul concursurilor și își plătesc deplasările la competiții din banii părinților. Această umilire a copiilor ploieștenilor trebuie să înceteze imediat», a declarat, astăzi, liderul grupului consilierilor PNL, Valentin Marcu, la sfârșitul ședinței Comisiei de avizare și monitorizare a activității CSM.

Scandalul izbucnit la CSM Ploiești după ce directorul Daniel Burghelea a diminuat bugetul Secției de gimnastică ritmică, afectând atât indemnizația antrenorului, cât și a sportivelor nu poate avea decât o singură rezolvare: demisia sau demiterea acestui milițian pensionar din funcția de conducere a clubului sportiv și întoarcerea lui în cabinetul personal al lui Andrei Volosevici.

Citiți și: CAMPIOANA NAȚIONALĂ SABINA ENACHE, UMILITĂ DE DIRECTORUL CSM PLOIEȘTI

Lipsit de orice experiență managerială sau sportivă, Daniel Burghelea a reușit să umilească sportivele ploieștene chiar înainte de participarea acestora, în acest weekend, la Cupa Mondială de la Baku.

Le urăm succes sportivelor și sperăm ca, până la întoarcerea lor în țară, milițianul Burghelea să nu mai ocupe vreo funcție care să-i permită să umilească sportivii de performanță și niciun alt copil ploieștean”.

 

Back To Top