Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

botulism ploiesti
Categorie: Actual
  • Un pacient cu botulism este internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti, Secţia Boli Infecţioase.
  • Pentru tratarea lui, toxina botulinică a fost adusă tocmai de la Chișinău.

Pacientul internat cu botulism este un bărbat de 51 de ani, din Urlați. Directorul medical al SJU Ploieşti, Andrei Ilinca, a declarat, pentru Agerpres, că pacientul le-ar fi spus medicilor că, pe 9 aprilie, ar fi mâncat două conserve de peşte, iar o zi mai târziu a prezentat simptome digfestive, diaree și vărsături, pentru care s-a prezentat la Spitalul Orășenesc. A fost trimis însă la SJU Ploiești în momentul în care au început să se manifeste și simptomele neurologice, iar aici a primit și diagnosticul. Bărbatul nu mai putea înghiți și nu-și mai putea ridica pleoapele. 

Pacientul a primit până acum două doze de antitoxină botulinică, obţinute cu ajutorul Spitalului de Boli Infecţioase din Chişinău, în condiţiile în care, când s-a făcut cerere la nivel naţional, aceasta nu a fost găsită nicăieri în ţară, a declarat sursa citată de Agerpres.

Starea bărbatului cu botulism, care este internat acum la Secția Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Ploiești, s-a ameliorat după primirea tratamentului.

Citiți și: ECHIPAMENTE DE APROAPE 2 MILIOANE DE EURO, PRIN PNRR, PENTRU PACIENȚII CU INFECȚII NOSOCOMIALE DE LA SPITALUL DE PEDIATRIE PLOIEȘTI

În cursul acestei zile este aşteptată a treia doză de tratament, care vine tot de la Chişinău, cu sprijinul DSU, a mai precizat directorul medical al spitalului.

Back To Top