Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

copii răniți tiroliană
Categorie: Actual
  • Patru copii cu vârstele între 7 şi 11 ani au suferit mai multe traumatisme în urma unui accident petrecut marți în parcul de distracţii Dinosaur World Transylvania, din comuna Râu de Mori.

Cei patru copii au căzut de la aproximativ 2,5 metri înălțime, potrivit reprezentanților ISU Hunedoara.

„În parcul de distracţii Dinosaur World Transylvania, din comuna Râu de Mori, a avut loc un accident în urma căruia patru minori - doi băieţi şi două fete - au suferit traumatisme prin cădere de la înălţime. Din primele informaţii, s-a rupt cablul tirolienei iar cei patru copii au căzut de la o înălţime de 2-2,5 metri”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Lucian Morogan, pentru Agerpres.

Citiți și: ÎNCĂ UN TOBOGAN GONFLABIL LUAT DE VÂNT. PATRU RĂNIȚI, INCLUSIV TREI COPII MICI

La faţa locului s-au deplasat un elicopter SMURD de la Caransebeş şi trei ambulanţe pentru a prelua victimele şi a le transporta la spital.

Un băiat de 7 ani a fost preluat de elicopterul SMURD şi transportat la Spitalul Municipal Hunedoara. Alţi doi copii au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva şi cel de-al patrulea primeşte îngrijiri medicale la Spitalul Municipal Hunedoara, mai precizează sursa citată.

Update. CE SPUN REPREZENTANȚII DINOSAUR WORLD TRANSYLVANIA DUPĂ CE PATRU COPII AU FOST RĂNIȚI FIINDCĂ S-A RUPT CABLUL UNEI TIROLIENE. IMAGINI DE LA LOCUL INCIDENTULUI

Foto ilustrație

Back To Top