Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

urs
Categorie: Actual
  • Persoana se pare că a fost târâtă de un urs într-o zonă greu accesibilă. Revenim cu informații
  • Marți după amiază, la Bușteni, în zona cascadei Caraiman, a fost semnalată prezența unui urs.
  • Conform ISU Prahova, turiștii sunt sfătuiți să evite traseul albastru.

UPDATE/ URSUL CARE A UCIS O FATĂ DE 19 ANI, ÎN BUCEGI, A ÎNCERCAT SĂ-I ATACE ȘI PE SALVATORI. ANIMALUL A FOST ÎMPUȘCAT

UPDATE / Echipa de intervenție a Salvamont Prahova care s-a deplasat în zonă a găsit victima, din păcate decedată. Conform informațiilor transmise de Salvamont, operațiunea de recuperare este extrem de dificilă, din cauza terenului accidentat și a prezenței în continuare a ursului, care se află la aprox. 10-15 m de salvatorii montani. Turistul care a văzut întregul eveniment și a sunat la 112, a fost preluat de către jandarmii montani și coborât în Bușteni. S-a încercat extracția extracția cu elicopterul, deși zona este împădurita și valea îngustă, dar s-a luat decizia anulării misiunii . Se va continua coborârea terestră a persoanei decedate.

UPDATE / Inspectoratul Județean de Jandarmi informează că, în urma a două apeluri 112 prin care se semnala faptul că o persoana de sex femeiesc a fost atacată de un urs pe traseul Jepii Mici, o patrulă de jandarmi montani s-a deplasat în zona indicată. A fost identificat unul dintre apelați, și din discuțiile cu acesta se pare ca persoana de sex femeiesc a fost târâtă de urs într-o zonă în care acesta nu a mai putut vedea ce se întâmplă cu victima. 

ISU Prahova informează că a fost emis mesaj RoAlert pentru a semnala prezența unui urs în Bușteni, în zona cascadei Caraiman. Conform informațiilor transmise de ISU Prahova, o tânără de 19 ani ar fi fost atacată de animalul sălbatic. În zonă acționează echipaje ale Salvamont și ale Jandarmeriei montane.

Foto ilustrație

Citește și PATRU COPII RĂNIȚI DUPĂ CE S-A RUPT CABLUL UNEI TIROLIENE

Back To Top