Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Continuă intervenția dramatică în Bucegi, unde o tânără de numai 19 ani a fost ucisă de un urs, în această după-amiază.
  • Animalul a fost împușcat întrucât reprezenta un pericol inclusiv pentru echipajele care încercau să ajungă la victimă.

Reprezentanții IJJ Prahova au furnizat detalii despre condițiile în care ei și salvamontiștii au intervenit, după găsirea trupului neînsuflețit al victimei ucise de urs. Până la urmă, exemplarul a fost împușcat.

„Având în vedere faptul că ursul prezenta pericol pentru salvatorii prezenți la fața locului, întrucât a încercat în repetat rânduri să îi atace, echipa de intervenție constituită conform OUG 81/2021, a hotărât împușcarea acestuia, lucru care s-a și realizat”, au declarat aceștia.

Anterior, Salvamont Prahova menționase că tânăra atacată a fost găsită decedată, dar „operațiunea de recuperare este extrem de dificilă, din cauza terenului accidentat și a prezenței în continuare a ursului, care se află la aprox. 10-15 m de salvatorii montani”.

Tânărul care se afla pe munte cu victima, care a văzut atacul și a fost și cel care a sunat la 112, a fost preluat de către jandarmii montani și coborât în Bușteni. 

Citiți și: UPDATE / TÂNĂRĂ ATACATĂ DE URS LA BUȘTENI. TURIȘTII, SFĂTUIȚI SĂ EVITE ZONA CASCADEI CARAIMAN

Foto ilustrație

 

Back To Top