Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

cablul unei tiroliene s-a rupt la Dinosaur World Transylvania
Categorie: Actual
  • Patru copii au avut nevoie de îngrijiri medicale după evenimentele petrecute marți, în parcul de distracții.
  • Reprezentanții Dinosaur World Transylvania spun că a fost vorba despre un mic incident și dau vin pe nerespectarea regulilor de utilizare a instalației.
  • La rândul lor, inspectorii ITM care au demarat verificări au o ipoteză cu privire la cele întâmplate.

Cei patru copii au căzut de la înălțime în momentul în care cablul unei tiroliene s-a rupt. Reprezentanții parcului susțin că instalația ar fi trebuit utilizată de câte un copil, pe rând, regulă care nu ar fi fost respectată:

„Dragi vizitatori și prieteni ai parcului nostru,

Dorim să vă informăm despre un mic incident care a avut loc recent în cadrul parcului nostru. Din fericire, toți copiii implicați sunt bine și nu au suferit răni grave. Incidentul s-a produs deoarece nu au fost respectate regulile de siguranță la unul dintre jocurile noastre. În loc să se urce câte o singură persoană, au fost 7 copii pe acel joc, ceea ce a dus la căderea lor de la o înălțime de 50 cm, nu de la 3 metri, așa cum s-a vehiculat pe internet.

Am observat că imagini și videoclipuri legate de acest incident au fost răspândite online, însă acestea exagerează gravitatea situației.

Siguranța vizitatorilor noștri este prioritatea noastră principală, iar noi luăm toate măsurile necesare pentru a preveni astfel de incidente în viitor. Vă asigurăm că parcul nostru rămâne un loc sigur și distractiv pentru toți copiii și familiile care ne vizitează.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm cu drag la Dinosaur World Transylvania!

Echipa Dinosaur World Transylvania”

La locul accidentului au ajuns, marți, polițiștii, care au deschis dosar penal și fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Citiți și: PATRU COPII RĂNIȚI DUPĂ CE S-A RUPT CABLUL UNEI TIROLIENE

O altă anchetă a fost demarată de ITM Hunedoara. „Din primele constatări reiese că acea instalație nu avea avizul ISCIR și vom dispune sistarea acelui echipament. Astăzi se făceau lucrări de înlocuire a acelei instalații. Probabil și nu vreau să mă antepronunț, nu au fost strânse bridele de prindere a cablului, acesta scăpând din bridele respective și atunci sistemul de ancorare a căzut la sol atrăgând după el și copiii”, a declarat, pentru Digi24, Adrian Florin Bozdog, inspector șef al ITM Hunedoara.

cablu tiroliana1

cablu tiroliana3

cablu tiroliana4

Foto: Facebook - Dinosaur World Transylvania

 

Back To Top