Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

contestații evaluarea națională 2024
Categorie: Actual
  • Ministerul Educației a anunțat, marți, rezultatele finale ale examenului care contează în vederea admiterii la liceu.
  • În Prahova au existat 909 solicitări de recorectare a lucrărilor, iar în majoritatea cazurilor nota inițială a fost modificată.

După etapa contestațiilor, la Evaluarea Națională, procentul mediilor peste 5, în Prahova, a ajuns la 80,3%. Din cele 909 cereri de recorectare - 478 la Limba și literatura română, respectiv 431 la Matematică, au fost admise peste 800.

Situația prezentată de Ministerul Educației arată că, în 505 cazuri (309 la Limba și literatura română și 196 la Matematică) s-a decis acordarea de puncte în plus, dar au existat și peste 300 de lucrări (147 la Limba și literatura română și 161 la Matematică) pentru care recorectarea a dus la micșorarea notei acordate inițial.

La nivel național, „în cazul a 5 lucrări (patru la Limba română și una la Matematică) au fost identificate erori umane la încărcarea acestora, iar în etapa de contestații lucrările au fost reîncărcate și evaluate. Acestea sunt situațiile în care diferența între nota inițială și nota obținută la contestații este mai mare de 2 puncte. Menționăm că aceste diferențe nu sunt cauzate de erori în procesul de evaluare. Cele cinci rezultate nu sunt incluse în graficele ce conțin detalierea diferențelor dintre evaluarea inițială și evaluarea în urma contestațiilor”, au mai precizat reprezentanții Ministerului Educației.

Citiți și: AU FOST AFIȘATE NOTELE FINALE LA EVALUAREA NAȚIONALĂ

Back To Top