Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

al medica psiho anuntUnul dintre cursurile adresate tuturor specialiştilor în psihologie care parcurg, în activitatea lor, etape de consiliere şi terapie, se desfăşoară, acum, la Ploieşti. În cadrul clinicii Al Medica Berlin, sunt organizate sesiuni ale acestei specializări, sub egida Asociaţiei de Consiliere şi Terapie a Familiei România.


Centrul de Consiliere, Asistenţă şi Aprofundare profesională UNIVERSITAS din cadrul Asociaţiei de Consiliere şi Terapie a Familiei România, organizează şi derulează cursul tehnic-aplicativ „Terapie Sistemică: Cuplu, Copil, Familie". Întâlnirile sunt conduse de către Cristian Petrescu, psihoterapeut principal, psiholog clinician principal, formator şi supervizor acreditat de Colegiul Psihologilor din România, terapeut atestat European Family Therapy Association (EFTA). Cristian Petrescu este formator experimentat şi practician recunoscut în aria serviciilor psiho-sociale, atât pe plan local, cât şi naţional, şi vă va oferi elemente de teorie raportate la cazuistica şi patologia din contextul socio-cultural românesc.
Cursul este urmat şi recomandat, până în prezent, în toată ţara şi este adresat tuturor specialiştilor care parcurg, în activitatea lor, etape de consiliere şi terapie, precum şi studenţilor din registrul psiho-social (psihologi, psihopedagogi, asistenţi sociali, consilieri, profesori etc) aflaţi în anii terminali.

Tematica orientativă cuprinde: Modulul I - Concepte de bază ale Terapiei Sistemice, Modulul II - Metode de abordare sistemică în Terapia de Familie, Modulul III - Intervenţia terapeutică în deteriorarea relaţiilor intrafamiliale: Violenţa şi Abuzul, Modulul IV - tehnici de abordare narativă a Copilului, Cuplului şi a Familiei, Modulul V - Metode de analizăm evaluare şi intervenţie în relaţia de Cuplu şi Modulul VI - Dezvoltare personală.
Cursul este conceput cu precădere pe demonstraţii, jocuri de rol, studii de caz, pe fondul conceptelor de bază ale terapiei sistemice.
Participanţii vor avea o întâlnire pe lună (16 ore de lucru), în weekend. Cursul are o durată totală de 100 de ore şi se derulează pe parcursul a şase luni. Taxa de participare este de 325 RON/ Modul. Înscrierile sunt aşteptate prin email la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. De menţionat faptul că numărul de locuri este limitat, îndeosebi pentru a permite însuşirea abilităţilor şi deprinderilor ficăruia dintre participanţii la curs. ÎNCRIERILE SE FAC PÂNĂ LA DATA DE 20.10.2012.
Informaţii suplimentare referitoare la conţinutul cursului puteţi obţine prin e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la telefon 0736.631.511. Fiecare modul se desfăşoară la sfârşit de săptămână, sâmbăta şi duminica (OPT ORE PE ZI, În intervalul 09.00 – 17.00). Durata unui modul este de 16 ore. Ritmul de studiu este de maxim un modul de curs într-o lună calendaristică.
Cursul valorează 100 de credite CPR şi se derulează în Ploieşti, Piaţa Victoriei, nr. 1, telefon de contact 0736.631.511, psiholog Maria Aldea.

Back To Top