Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

evaluare-nationalaMinisterul Educaţiei va păstra, pentru anul şolar în curs, modalitatea de admitere în clasa a IX-a. Potrivit unui comunicat de pe site-ul instituţiei, elevii vor trece prin acelaşi timp de evaluări şi de selecţie pentru înscrierea la liceu.


„Metodologia privind Evaluarea Naţională la finalul clasei a VIII-a, aprobată prin OMECTS nr. 5.606/31.08.2012, care vizează accesul în învăţământul liceal, rămâne valabilă în forma în care a fost adoptată. Ministerul Educaţiei Naţionale nu a operat şi nici nu va opera vreo modificare pentru anul şcolar în curs. Elevii se vor pregăti pentru susţinerea examenelor naţionale aşa cum deja s-a prevăzut prin actele oficiale emise de instituţia noastră", se precizează în comunicat.
Reprezentanţii Ministerului mai menţionează că orice modificare în sistemul de învăţământ va fi supusă dezbaterii publice, astfel încât atât elevii, studenţii, cât şi părinţii şi cadrele didactice să-şi poată spune părerea.
Elevii înscrişi în clasa a VIII-a vor susţine, la finalul anului şcolar, evaluarea naţională, media acestor testări urmând să conteze la înscrierea în clasa a IX-a, ei având posibilitatea să opteze pentru cât mai multe licee, în speranţa că notele obţinute le vor da posibilitatea de a ajunge în clasele şi la profilurile dorite.

Back To Top