Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

termometru2Meteorologii anunţă că, în următoarea săptămână, temperaturile se vor păstra în regimul termic al perioadei, precipitaţiile urmând a fi slab cantitative. Spre finalul lunii februarie, vremea se va îmblânzi, iar maximele diurne vor urca treptat indicând intrarea în anotimpul primăverii, potrivit prognozei ANM pentru perioada 18 februarie - 4 martie. În Muntenia: Vremea se va încălzi treptat de la medii ale maximelor diurne de 2 grade în prima zi până la 8 grade pe 21 februarie, apoi va intra într-un proces de răcire care va determina valori de 2...4 grade până pe data de 27 februarie. În intervalul 28 februarie - 3 martie regimul termic va creşte de la o zi la alta, astfel încât în ultima zi a intervalului de prognoză se vor atinge din nou, în medie, 8 grade Celsius. Temperaturile minime nocturne se vor situa, în medie, între -6 şi -1 grad, cu cele mai ridicate valori pe 22-23 februarie şi cele mai scăzute pe 27-28 februarie.

Va creşte probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor între 21 şi 26 februarie, predominant ploi la început, apoi precipitaţii mixte. Acestea vor fi mai însemnate cantitativ între 22 şi 24 februarie.

Back To Top