Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

cutitLa data de 17.02.2013, polițiștii Secției Rurale nr. 9 Puchenii Mari au fost sesizați telefonic despre faptul că în jurul orei 2.00, între doi bărbați din localitate a izbucnit un conflict spontan. În timp ce se aflau la domiciliul unuia dintre ei și consumau alcool, unul dintre ei l-a tăiat cu un cuțit pe un altul în zona mâinii și a picioarelor.

Echipa de cercetare care s-a deplasat la fața locului ridicat cuțitul, iar bărbatul care prezenta leziuni a fost transportat la spital pentru a primi îngrijri medicale.

Examinarea medicală a relevat faptul că bărbatul prezenta plăgi superficiale tăiat/înțepate care au putut fi produse prin lovire cu corp tăietor/întepător, fără a-i fi pusă în primejdie viața.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ”lovire sau alte violențe”, cercetările fiind continuate în vederea clarificării situației și luării măsurilor legale.

 

Back To Top