Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

jandarmiCeea ce a păţit un ploieştean după ce s-a urcat în autobuz fără bilet va fi învăţătură de minte pentru mulţi care încearcă să înşele transportul public în comun din municipiu.


Miercuri dimineaţă, Mădălin, la cei 39 de ani ai săi, a crezut că în Ploieşti se poate circula fără probleme cu autobuzul, aşa că nici nu i-a trecut prin cap să composteze un bilet. Cum, pe drum, controlorii RATP ieşiseră la vânătoare de călători frauduloşi, dar nu oricum, ci însoţiţi de jandarmi, bineînţeles că omul nostru a dat nas în nas cu ei, în loc să privească liniştit pe fereastră.
Luat la întrebări de patrula de jandarmi, Mădălin a şi uitat cum îl cheamă, de emoţie, dar şi-a adus aminte de un prieten de-al lui şi a încercat să se dea drept acesta. Figura nu a ţinut, ba chiar, după verificări, oamenii legii i-au întocmit dosar pentru fals privind identitatea, care va ajunge, cât de curând, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti.

Back To Top