Categorie: Actual

mascati 2Miercuri dimineață, polițiștii din Prahova au efectuat șapte percheziții la locuințele mai multor persoane suspectate că au creat un prejudiciu de aproximativ 100.000 de lei prin comiterea de furturi din locuințe și anexe gospodărești. Polițiștii din Vălenii de Munte, cu sprijinul luptătorilor S.A.S. Prahova, au efectuat, în această dimineață, șapte percheziții domiciliare în oraș și în localitățile Măneciu și Izvoare la mai multe persoane suspectate de comiterea de furturi din locuințe și anexe gospodărești.

La locuințele celor în cauză au fost descoperite mai multe obiecte și înscrisuri cu valoare probantă în cauză ce au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Din cercetări a rezultat că activitatea infracțională a suspecților s-a desfășurat începând cu anul 2012. Prejudiciul estimat prin comiterea faptelor este de aproximativ 100.000 de lei.

La sediul poliției au fost conduse patru persoane pentru audieri, cercetările în cauză efectuându-se pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Back To Top