Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

paduchi LMV feteDupă verificarea celor 52 de clase de la Colegiul Naţional „Mihai Viteazul" din Ploieşti, ulterioară triajului epidemiologic în care au fost depistaţi zeci de copii cu păduchi, conducerea Direcţiei de Sănătate Publică Prahova a decis un nou triaj epidemiologic de necesitate la toate instituţiile de învăţământ din judeţ.

„În urma controlului încheiat ieri la Colegiul Naţional Mihai Viteazul din Ploieşti, au fost descoperiţi, la cele 52 de clase verificate, alţi 80 de copii cu pediculoză. Au fost luate toate măsurile pentru tratarea lor. Totuşi, am considerat că este necesar un triaj epidemiologic de necesitate la toate instituţiile de învăţământ din Prahova, astfel încât să eliminăm toate focarele de pediculoză din şcoli. Am solicitat ajutorul medicilor şcolari şi al medicilor de familie, acolo unde acest lucru se impune. De asemenea, trebuie ţinut cont şi că ne aflăm în mijlocul semestrului, iar un astfel de control nu trebuie să perturbe activitatea didactică. Drept urmare, aşteptăm rezultatele acestui control abia pe 26-29 martie, timp în care medicii să aibă timp să efectueze şi recontrolul, în cazul în care depistează cazuri noi de pediculoză", ne-a declarat dr. Alexandru Băloi, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Prahova.

Back To Top