Categorie: Actual

catuse01Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Slănic, în colaborare cu lucrătorii Postului de Poliţie Bertea, au identificat cinci bărbați, suspectați de furtul cantității de 1.700 litri de țuică dintr-o anexă a unei gopodării din comuna Bertea. Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat că în perioada ianuarie – martie 2013, suspecții au pătruns prin efracţie, în mod repetat, în imobilul respectiv, de unde au sustras cantitatea de 1700 litri de ţuică, pe care au valorificat-o la mai multe persoane fizice de pe raza localităţilor Aluniş, Vărbilău, Slănic, Scorţeni şi Dumbrăveşti.

Pe numele a trei dintre suspecți au fost emise ordonanţe de reţinere pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte cu propunerea de arestare preventivă.

Alți doi suspecți vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte cu propunerea obligării de a nu părăsi localitatea, ţinând cont de participaţia redusă a acestora la comiterea infracţiunii de furt calificat.

Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Poliţiei Oraşului Slănic, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor cinci suspecți și recuperării prejudiciului creeat prin comiterea faptei.

Back To Top