Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

trenuriAngajaţii de la societatea Reparaţii Locomotive, din cadrul CFR, au întrerupt lucrul miercuri dimineaţa, nemulţumiţii că nu şi-au primit salariile pe luna martie. Lucrătorii ameninţă cu greva generală dacă şefii de la CFR nu rezolvă problema. VEZI CE SPUN REPREZENTANŢII MINISTERULUI TRANSPORTURILOR.

Angajaţii CFR din mai multe oraşe din ţară au organizat un protest de amploare, miercuri dimineaţa, nemulţumiţi de neplata salariilor pe luna martie, care ar fi trebuit să le fie virate în conturi pe 15 aprilie. În greva spontană au intrat lucrătorii de la depourile de locomotive din Braşov, Bucureşti, Ploieşti, Suceava, Iaşi şi Piteşti.

Liderul sindicalist Ion Popescu, preşedintele Federaţiei Meridian, a declarat, pentru rtv.net, că banii au fost totuşi viraţi către angajaţi, însă din motive necunoscute ele nu au ajuns în conturile oamenilor.
Un alt lider de sindicat, Emil Bunescu, de la CFR Bucureşti, a confirmat, pentru sursa citată, că plăţile au fost făcute în data de 11 aprilie, însă S.C. Reparaţii Locomotive are conturile blocate în urma unei hotărâri judecătoreşti, iar din acest motiv banii nu au ajuns la angajaţi.

Rodrigo Maxim, liderul Federaţiei Sindicatelor Transporturi Feroviare, a declarat miercuri, la România TV: „Este un protest spontan, banii sunt blocaţi la bancă. Este vorba de angajaţii de la CFR Călatori, care îşi primesc din nou salariile întârziate. CFR Călători a virat banii de salarii la SC Reparaţii Locomotive Braşov şi Filiala i-a dat mai departe la BancPost, care a blocat banii".

Rodrigo Maxim a admis că dacă situaţia nu se va rezolva în cursul zilei de miercuri, protestele ar putea lua o amploare şi mai mare şi s-ar putea merge până la oprirea trenurilor.

Ministerul Transporturilor justifică această întârziere. „Circuitul financiar intern nu s-a derulat corespunzător, ceea ce a cauzat întârzieri la plata salariilor pentru un număr de aproximativ 800 de salariaţi, din totalul de 1.800 angajaţi. În acest moment se depun toate eforturile, astfel încât anagajaţii să-şi primească drepturile salariale în cel mai scurt timp", se precizează într-un comunicat remis sursei citate.

Back To Top