Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

politisti arestatiUn raport legat de activitatea IPJ Prahova în perioada de Paşti dat publicităţii de către instituţie prezintă o statistică optimistă legată de numărul infracţiunilor şi a neregulilor descoperite în minivacanţă. Conform reprezentanţilor poliţiştilor prahoveni, minivacanţa de Paşti este considerată a fi una dintre „cele mai sigure şi liniştite din ultimii ani". Vezi, în raportul integral, câte infracţiuni şi alte nereguli au descoperit poliţiştii în perioada zilelor libere.

„Peste 600 de poliţişti au acţionat zilnic, pe perioada minivacanţei, pentru liniştea cetăţenilor. În ultima zi, pentru o întoarcere în siguranţă, a fost suplimentat numărul poliţiştilor, prin angrenarea mai multor poliţişti de la rutieră și ordine publică.

Urmare a măsurilor dispuse, numărul faptelor cu violenţă a scăzut semnificativ, la fel şi numărul accidentelor rutiere grave. În minivacanţa din acest an nu s-au înregistrat evenimente deosebite, fiind una dintre cele mai sigure şi liniştite din ultimii ani.

Pentru liniştea şi siguranţa cetăţenilor, pe durata minivacanţei de 1 Mai şi Sărbătorilor de Paşti, la nivel județean au acţionat, zilnic, aproximativ 600 de poliţişti. Principalele activităţi desfăşurate au vizat prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, asigurarea unui climat de ordine şi linişte publică, precum şi asigurarea unui trafic rutier în condiţii de siguranţă.

În ultima zi din minivacanţă, pentru o sărbătoare în linişte şi o întoarcere în siguranţă, a fost suplimentat numărul poliţiştilor de la rutieră, ordine publică şi transporturi.

Poliţiştii au acţionat pentru păstrarea ordinii şi siguranţei publice, apărarea patrimoniului public şi privat, siguranţa rutieră şi a transporturilor feroviare, pentru ca toţi românii să se bucure în linişte de această minivacanţă.

Efectivele de poliție rutieră din Prahova au organizat și executat 36 de acțiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere. Astfel, au fost verificați cu aparatul etilotest 867 de conducători auto și au fost controlate 225 de autovehicule de transport persoane și mărfuri.
Având în vedere neregulile depistate, agenții rutieri au constatat 15 infracțiuni și 1.335 de contravenţii, sancționând astfel diferite abateri de la legislaţia rutieră (755 pentru viteză excesivă; 22 pentru abateri ale pietonilor; 153 pentru neutilizarea centurii de siguranță, 15 pentru conducere sub influența alcoolului etc.).
Totodată, ca măsuri complementare, au fost reţinute 63 de permise de conducere şi au fost retrase 11 certificate de înmatriculare auto.

De asemenea, dispozitivul de siguranță publică a acționat pe raza întregului județ în vederea menținerii unui climat de normalitate civică. Cu ocazia activităților de patrulare în mediul urban, agenții de siguranță publică au constatat 22 de infracțiuni (19 în flagrant) și 576 de contravenții (dintre care: 202 pentru diferite încălcări ale prevederilor Legii nr. 61/1991, 225 la O.U.G. nr. 195/2002, 41 la Legea nr. 12/1990 etc.), în valoare totală de 136.980 lei.
Totodată, agenții de siguranță publică au verificat 1.232 de vehicule.

În aceeași perioadă, în mediul rural au fost înregistrate 73 de infracțiuni și 1.537 de contravenții. De asemenea, au fost executate 28 de acțiuni și razii și au fost controlate 3.120 de autovehicule, ocazii cu care 61 de conducători auto au fost verificați cu aparatul etilotest.

În urma măsurilor adoptate, în această perioadă, de către Inspectoratul Județean de Poliție Prahova, nu s-au înregistrat evenimente deosebite sau cu impact în planul ordinii şi siguranţei publice, minivacanţa din acest an fiind una dintre cele mai sigure şi liniştite din ultimii ani".

Sursa: IPJ Prahova

Back To Top