Categorie: Actual

jandarmiO patrulă de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova a surprins mai multe persoane în zona comunei Măgurele, județul Prahova, în timp ce decopertau o conducta dezafectată de transport produse petroliere, informează Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Prahova.
După identificarea celor depistați şi cercetarea faptei ilicite, s-a stabilit că, Silviu T. de 29 de ani, domiciliat în comuna Lipănești, județul Prahova, George G. de 19 ani, Cătălin C. de 18 ani, Romică B. de 36 de ani, Cristian M. de 31 de ani, toți domiciliați în orașul Boldești-Scăieni, județul Prahova și Laurențiu G. de 28 de ani, domiciliat în comuna Costești, județul Buzău, au decopertat în trei locuri conducta de transport țiței dezafectată pe o distanță totală de aproximativ 15 metri, în vederea sustragerii acesteia și valorificării la un centru de colectare al fierului vechi.
Celor în cauză, li s-au întocmit dosare cu acte de constatare pentru fapta susceptibilă a fi "tentativă de furt". Dosarele vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești în vederea continuării cercetărilor.

Back To Top