Categorie: Actual

concert phoenix ploiestiConcertul caritabil ce va avea loc pe stadionul Ilie Oană, în care trupa Phoenix va fi cap de afiş, alături de alte nume cunoscute ale muzicii româneşti, se anunţă a fi un eveniment reuşit prin participarea numeroasă a ploieştenilor la evenimentul live anunţat.

Primarul municipiului Ploieşti, Iulian Bădescu, a anunţat, astăzi, că au fost deja vândute peste 2500 de bilete, dintr-un total de 10.000 puse la vânzare.

Evenimentul muzical ce va avea loc pe stadionul Ilie Oană este un concert caritabil organizat de fundaţia Primăriei Ploieşti, "Fundaţia Copiii Noştri", ONG înfiinţat cu scopul de a ajuta la amenajarea viitorului Spital de Pediatrie pe care municipalitatea îl doreşte pus în funcţiune într-un timp cât mai scurt.

Un bilet pentru concertul în aer liber de pe Ilie Oană, ce va avea loc în data de 31 mai 2013, începând cu ora 19.00, costă 50 de lei. Alături de Phoenix, pe scenă vor mai urca Grigore Leşe şi trupa Bucium.

Fundaţia Copiii Noştri a fost înfiinţată de Consiliul Local Ploieşti, având ca scop strângerea de fonduri pentru dotarea viitoarei unităţi spitaliceşti. Pentru eveniment, conturile fundaţiei au fost alimentate de CL Ploieşti cu aproximativ 70.000 lei. Numai trupa Phoenix a primit, pentru prestaţia sa de pe Ilie Oană, suma de 22000 lei din conturile fundaţiei ploieştene.

Dacă doriţi să redirecţionaţi sume din venituri sau să participaţi cu sponsorizări pentru realizarea viitorului Spital Public de Urgenţă Ploieşti, care va funcţiona în locaţia fostei clădiri Petrom, puteţi accesa, în curând site-ul fundaţiei înfiinţată de municipalitate AICI.
Atât persoanele fizice, cât şi cele juridice, precum şi organizaţiile non-profit vor avea posibilitatea să facă sponsorizări, donaţii în beneficiul Fundaţiei "Copiii Noştri" Ploieşti.
Sponsorilor şi donatorilor le vor fi prezentate rapoarte detaliate cu privire la cheltuirea banilor pe care i-au virat în contul Fundaţiei, în conformitate cu clauzele contractelor de sponsorizare şi, respectiv, de donaţie aferente.

 

Back To Top