Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

furt-bicicletaHoţii de maşini, de obiecte de artă sau spărgătorii de bănci, proxeneţii sau traficanţii de droguri creează adevărate reţele. Printre ei, în mediul infracţional, „pedalează" pleava.
În Ploieşti, trei infractori, doi bărbaţi şi o femeie, se specializaseră în furtul de biciclete. Procedura era simplă: luau la ochi bicicleta omului, tăiau cu o foarfecă lanţul sau cabul de siguranţă şi plecau cu prada pe două roţi.
Ceva mai sofisticaţi decât pungaşii de rând, aceştia îşi asigurau întâi piaţa de desfacere, livrând bicicletele „la comandă".
Aşa a fost prins unul dintre ei, în timp ce negocia preţul bicicletei cu un client aflat pe un şantier din zona „Bariera Bucov".
Hoţul avea într-un rucsac şi obiectul cu care scăpa de dispozitivul de siguranţă al bicicletelor, în caz de nevoie.
Luat la întrebări, acesta a recunoscut că furtul fusese comis în complicitate cu un individ din Constanţa şi o femeie din Valea Călugărească.
De asemenea, s-a probat faptul că cei trei comiseseră şase furturi, de la începutul anului şi până în prezent. Au fost reţinuţi pentru 24 ore şi vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Back To Top