Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

escroc telefonAţi observat, probabil, invazia de anunţuri prin care diferite persoane oferă împrumuturi în lei, fără garanţie, singura informaţie de contact fiind un număr de telefon. Ei bine, trebuie să fiţi foarte atenţi, pentru că, în loc să luaţi banii la care visaţi, puteţi rămâne şi fără cei pe care îi aveţi deja.

Au păţit-o două femei din Breaza care au sunat la numărul magic şi au fost păcălite de un bărbat să vireze întâi o sumă (drept garanţie!!!) într-un cont.
Abia după ce au fost duse de nas, femeilor le-a picat fisa şi au dat fuga la Poliţie să povestească păţania.
Poliţiştii au mers pe fir şi au descoperit un bărbat în vârstă de 27 ani din Ciorani, care ridicase de la un bancomat din localitate exact suma depusă de cele femei, adică 1.690 lei. Din aceşti bani, tânărul a cumpărat coduri de reîncărcare pentru cartele telefonice, pe care le-a comunicat telefonic unui puşcăriaş reţinut în Penitenciarul Giurgiu. Apoi, diferenţa de bani a fost pasată soţiei deţinutului. La acest moment au intervenit poliţiştii, prinzându-i pe cei doi în flagrant. Din cercetări a rezultat faptul că femeile vorbiseră la telefon chiar cu deţinutul, asupra căruia a fost găsit, de altfel, şi telefonul mobil de care se folosea pentru stabilirea tranzacţiei.
Persoanele implicate sunt cercetate pentru înşelăciune.

 

Back To Top