Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

bursa-locurilor-de-munca-absoventiAgenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Prahova organizează, în data de 27 septembrie, BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ PENTRU ABSOLVENŢI.

Întâlnirea dintre angajatori şi tinerii care au terminat un liceu ori o facultate şi se află în căutarea unui loc de muncă va avea loc în mai multe oraşe din Prahova. Iată locaţiile şi contactele la care angajatorii pot confirma participarea:

PLOIEŞTI - Holul Sălii EUROPA situat la parterul Palatului Administrativ al Consiliului Judeţean Prahova, B-dul Republicii, nr. 2-4, tel/fax: 0244.571.444, 0244.577, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

CÂMPINA - Casa de Cultură „Geo Bogza", str. Grivitei nr. 95, tel/fax: 0244.376.001, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

VĂLENII DE MUNTE - Sediul punctului de lucru ALOFM, str.Nicolae Iorga, nr.26, tel/fax: 0244.280, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

„Această acţiune reprezintă o oportunitate pentru toţi solicitanţii de locuri de muncă interesaţi de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea, astfel, să aleagă un loc de muncă potrivit pregătirii lor profesionale sau, în ultimă instanţă, să se reorienteze profesional spre ocupaţii cu mai mari posibilităţi de angajare pe termen mediu şi lung", a menţionat directorul AJOFM Prahova într-un comunicat de presă.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi va avea loc începând cu ora 09.00 şi se va desfăşura simultan în cele trei locaţii.

Back To Top