Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

CAS PrahovaAstăzi, la Prefectura Prahova, a avut loc o şedinţă de mediere privind decontarea de către Casa Judeţeană de Asigurări Sociale de Sănătate a sumelor reprezentând plata indemnizaţiilor privind incapacitatea temporară de muncă din ianuarie 2011 până în prezent.

Potrivit legii, persoanele aflate în incapacitate temporară de muncă primesc anumite indemnizaţii din partea statului, care să le asigure traiul până la reluarea activităţii.
Contractul de muncă se suspendă în perioada în care salariatul se află în incapacitate temporară de muncă din cauza unei boli obişnuite sau profesionale ori unui accident de muncă sau în afara muncii.
În aceste situaţii, persoana încadrată este în imposibilitate să presteze munca din motive independente de voinţa sa, ceea ce determină neplata salariului pe întreaga perioadă a incapacităţii, dar în schimb, persoana în cauză primeşte o indemnizaţie pentru incapacitatea temporară de muncă în care se află.
Suspendarea contractului durează până la însănătoşirea salariatului şi redobândirea capacităţii sale de muncă. Concediul medical nu trebuie supus aprobării angajatorului în nici o situaţie, fiind un drept recunoscut de lege, fondat pe criterii obiective, care duc la imposibilitatea prestării muncii de către angajat.

Sumele pentru indemnizaţiile privind incapacitatea temporară de muncă provin din bugetul Sănătăţii şi sunt acordate prin casele judeţene de sănătate, către agenţiile judeţene pentru ocuparea forţei de muncă ori agenţiile judeţene pentru plăţi şi inspecţie socială sau casele de pensii, în funcţie de specificul fiecărui caz, după anumite criterii.

În Prahova, persoanele aflate în inapacitate temporară de muncă nu au mai primit aceşti bani încă din 2011. Reprezentanţii Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate au constatat o „deficienţă în sistem", la semnalarea erorilor de către CAS Prahova, aşa cum precizează un comunicat din partea Prefecturii. Astăzi, la sediul instituţiei prefectului, a avut loc o mediere cu această temă, întâlnire la care au participat reprezentanţii tuturor forurilor judeţene implicate în acest circuit.

Potrivit unui comunicat al Prefecturii, la medierea condusă de către subprefectul Rodica Paraschiv, s-a stabilit că Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă va primi de la CAS-Prahova, pe parcursul lunilor octombrie şi noiembrie, suma de 1.380.000 lei, că Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială a recuperat încă din iulie 2013 suma de 19.449 lei, urmând să mai primească o diferenţă de 6.295 lei, iar Casa Judeţeană de Pensii va recupera 932 lei după ce vor fi remediate o serie de erori apărute în sistemul electronic propriu.

Back To Top