Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

salvamontO femeie şi-a pierdut viaţa, marţi, după ce a alunecat pe o potecă foarte îngustă din Masivul Bucegi şi a căzut într-o prăpastie, de la o înălţime de aproximativ 100 de metri. Salvamontiştii şi jandarmii montani au intervenit pentru recuperarea trupului turistei.

Potrivit datelor din partea Inspectoratului de Jandarmi Prahova, femeia plecase împreună cu soţul său într-o drumeţie montană, de la Babele către crucea Caraiman din Masivul Bucegi.
Cei doi s-au abătut de la traseu şi au ales o scurtătură, mai exact o brână îngustă de 20 de centimetri, care este mărginită pe o parte de lanţuri prinse cu piroane de peretele muntos, iar de partea cealaltă de o prăpastie.

Femeia a făcut un pas greşit şi a alunecat, căzând aproximativ o sută de metri în gol. Soţul acesteia a cerut ajutor serviciului de salvamont, însă, din păcate, salvatorii au onstat că turista decedase în urma căzăturii. Trupul neînsufleţit a fost recuperat din prăpastie pe o targă legată de corzi de alpinism.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Salvamont, este cea de-a doua tragedie care s-a produs în Bucegi în ultimele patru zile.

Back To Top