Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

autorizatii  sanitare scoliNici anul acesta, unele unităţi de învăţământ din Prahova nu vor reuşi să obţină autorizaţia sanitară de funcţionare din partea Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică. Deşi cele mai multe şcoli deţin standardele necesare pentru a începe anul la un nivel decent, probleme încă mai există.

În contextul în care ministrul Educaţiei face planuri pentru manuale electronice şi vrea să îi transforme pe micii elevi în adevărate genii, mediul rural arată cu totul altă realitate. În mai multe şcoli şi grădiniţe din Prahova, copiii nu vor beneficia de apă potabilă, nu au toalete în incinta clădirii unde vor învăţa şi vor încerca să se înghesuie în clase mici, subdimensionate. La acestea, se adaugă şi lipsa spaţiilor pentru asigurarea circuitelor funcţionale, respectiv lipsa unei încăperi speciale pentru centrale termice, pentru depozitarea alimentelor sau chiar lipsa sălilor de sport. Toate aceste neconformităţi au fost depistate la verificările pe care inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică Prahova le-au făcut în mediul rural, după solicitările din partea reprezentanţilor acestor şcoli pentru autorizaţii sanitare de funcţionare.

Potrivit informaţiilor din partea DSP pentru Actualitatea Prahoveană, 712 unităţi de învăţământ - grădiniţe, şcoli şi licee - au trecut testul igienei, însă, în 13 cazuri, avizul sanitar nu a putut fi acordat tocmai din cauza lipsurilor prea mari şi a neadaptării şcolii la cerinţele decenţei. Faţă de alţi ani, susţin inspectorii DSP, în Prahova nu există unităţi de învăţământ care au primit program de conformare pentru obţinerea autorizaţiei sanitare.

Back To Top