Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

tarom-decolareSăptămâna viitoare, Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române – TAROM îşi deschide porţile pentru a marca 59 de ani de existenţă. Oricine poate vizita sediul operatorului aerian român.

În cadrul evenimentului de miercuri, 18 septembrie, vor fi prezentate publicului, la hangarul tehnic al companiei TAROM, activităţile mai puţin cunoscute pasagerilor, de la verificările privind siguranţa şi calitatea zborului, până la programele de întreţinere şi etapele de verificare tehnică a fiecărei aeronave înainte de zbor. În cadrul acestei incursiuni în lumea TAROM, angajaţii companiei vor povesti despre aspectele mai puţin cunoscute ale meseriei pe care o practică cu pasiune, se precizează într-un comunicat al companiei.

Toţi cei care doresc să aniverseze compania TAROM în data de 18 septembrie 2013, sunt rugaţi să se înscrie prin intermediul formularului, pe care îl pot accesa din următorul link: www.tarom.ro/ziua-tarom.

ISTORIA COMPANIEI TAROM

Cu un trecut ce se întinde pe mai mult de o jumătate de secol, istoria Companiei Naţionale de Transporturi Aeriene Române începe odată cu dezvoltarea industriei aeronautice, un domeniu în care România s-a remarcat prin Aurel Vlaicu, Traian Vuia şi Henri Coandă.

În anul 1920, în România a luat fiinţă una dintre primele linii comerciale din lume, CFRNA - Compania Franco-Română pentru Navigaţie Aeriană, care a fost, de altfel, şi prima companie aeriană - din istoria aviaţiei - cu operare trans-continentală.

În 1926, compania s-a reorganizat şi şi-a schimbat denumirea în CIDNA - Compania Internaţională pentru Navigaţie Aeriană, pentru ca, în 1930, să-şi schimbe din nou numele, devenind Societatea Naţională LARES - Liniile Aeriene Române Exploatate de Stat.

Anul 1945 aduce o nouă reorganizare iar LARES este înlocuită de Compania Aeriană TARS - Transporturile Aeriene Româno - Sovietice, care se afla în subordinea guvernului român şi a celui sovietic, dar al cărei personal a fost selecţionat tot din rândul celor care lucraseră pentru LARES.

După încă o reorganizare, LARES îşi schimbă numele şi devine, în data de 18 septembrie 1954 - TAROM, Transporturile Aeriene Române. Compania avea atunci o flotă compusă din aeronavele de producţie sovietică Lisunov Li 2 şi Ilyushin II - 14.

În 1966 TAROM efectua primul zbor peste Atlantic, iar în 1969 îşi adaugă o premieră mondială în palmares: avionul românesc IL 18 cu însemnele TAROM a parcurs distanţa de peste 50 de mii de kilometri în jurul lumii, în mai puţin de 80 de ore de zbor. Aeronava avea la bord 65 de pasageri.

Începând cu anul 1973 se achiziţionează aeronave "lung curier" şi se deschid noi linii trans-continentale la New York si Beijing. Capacitatea de transport a TAROM-ului era atunci de zece ori mai mare faţă de anul înfiinţării companiei.

În 25 iunie 2010 Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române TAROM devine membră a Alianţei SkyTeam, eveniment istoric ce marchează intrarea companiei naţionale într-o nouă epocă a existenţei sale.

Odată cu aderarea la SkyTeam, TAROM a trecut la programul de fidelitate Flying Blue - creat şi operat de Air France şi KLM. În prezent, acest program numără peste 15 milioane de membri, din întreaga lume.

În prezent, Compania naţională operează în sezonul de vară 2013, 42 de destinaţii externe şi 9 destinaţii interne acoperind ţări din Europa, Africa de Nord şi Orientul Mijlociu.

Din iunie 2010, este membră a Alianţei SkyTeam, din 1993 membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA) iar din 2000 este membra a Asociaţiei Companiilor Aeriene Europene (AEA).

Back To Top