Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

impuscat in cap  bucurestiAstăzi, un bărbat a fost împuşcat în cap, în zona Dorobanţi din Capitală, de către o tânăra care a fugit de la locul faptei. Suspecta a fost, deja, ridicată de la domiciliu, de către poliţişti.

Femeia care a împuşcat în cap un şofer, joi, în Piaţa Dorobanţi din Bucureşti, a fost prinsă de poliţişti şi este audiată la Secţia 1, au declarat, pentru Mediafax, oficiali din Poliţia Capitalei. Potrivit unor surse apropiate anchetei, femeia are 21 de ani şi a fost găsită de poliţişti, în urma cercetărilor, acasă.

Incidentul din Piaţa Dorobanţi în care un bărbat a fost împuşcat a avut loc în urma unui conflict în trafic. Soţia victimei a sunat la 112 pentru a cere ajutor.

Femeia care a tras nu ar fi folosit o armă cu glonţ, ci un dispozitiv improvizat. Bărbatul împuşcat a fost ars în zona stângă a feţei.

La sosirea Poliţiei şi a Ambulanţei, victima, de aproximativ 35 de ani, era conştientă şi a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Back To Top