Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

prima-zi-de-scoalaPrima zi de şcoală este, pentru unii dintre elevii prahoveni, una cu totul specială: şcolile lor vor fi vizitate, astăzi, chiar de către ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, însoţit de Valeriu Zgonea, preşedintele Camerei Deputaţilor.

Prima unitate de învăţământ în care se va opri ministrul Educaţiei este şcoala Bădeşti din comuna Brazi, dată în folosinţă în acest an. Inaugurarea este anunţată pentru ora 10.30, după care oficialii sunt aşteptaţi să asiste la festivităţile deschiderii noului an şcolar care au loc la Colegiul Naţional „Mihai Viteazul" din Ploieşti.

Tot în această dimineaţă, primarul municipiului Ploieşti, Iulian Bădescu, va asista la deschiderea anului şcolar 2013-2014 la Şcoala Rareş Vodă, unitate al cărei sediu a fost reabilitat recent.

Astăzi, în prima zi de şcoală, ar trebui să treacă pragul unităţilor de învăţământ prahovene 95.535 de elevi, începând de la clasa pregătitoare până la clasa a XII-a şi alţi 18.000 de preşcolari. În clasa pregătitoare sunt înscrişi, anul acesta, 6693 de copii, în clasa I vor învăţa 5.403 copii, iar în clasa a VIII-a sunt aşteptaţi 6770 de elevi.
.

Back To Top