Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

rechiziteNu mai este un secret pentru nimeni că sărăcia împiedică multe familii să-şi trimită copiii la şcoală. Veniturile prea mici ajung, uneori, doar pentru mâncare, aşa că rechizitele reprezintă un lux pentru numeroşi elevi din familii defavorizate.

Pentru aceştia, Ministerul Educaţiei a alocat Inspectoratului Şcolar Prahova 251.000 de lei. Suma s-a dovedit, însă, foarte mică, raportată la numărul enorm de elevi din familii cu venituri reduse. „Au fost alocaţi aceşti bani pentru 15.379 de pachete cu rechizite pentru copiii din familii cu venituri modeste. Este vorba de 1.608 elevi de la clasa pregătitoare, 1.602 de la clasa I, 4.103 pentru elevi de la casele a II-a, a III-a şi a IV-a, 3.527 pentru clasele a V-a, a VI-a şi a VII-a şi 1.215 pentru clasa a VIII-a. Pentru clasele primare, valoarea unui pachet a fost stabilită la 16 lei, iar pentru gimnaziu, valoarea unui pachet de rechizite este de 18 lei. Deja a fost lansată licitaţia pentru rechizite", a precizat într-o conferinţă de presă inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Prahova, Horia Toma.

Copiii vor începe şcoala după propriile posibilităţi, rechizitele urmând să fie distribuite abia luna viitoare, când se vor termina procedurile birocratice de achiziţionare a obiectelor.

Back To Top