Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

proteste mediciAşa cum erau programate, protestele reprezentanţilor tuturor sectoarelor din domeniul Sănătăţii au început, astăzi, în Capitală. Peste 150 de doctori, asistenţi, psihologi, biologi şi farmacişti pichetează Ministerul Sănătăţii, cerând salarii mai mari şi fonduri pentru salvarea sistemului medical din România.

Reprezentanţii Coaliţiei Profesioniştilor din Sănătate pichetează, la această oră, Ministerul Sănătăţii. Revendicările lor sunt clare: alocarea a minim 6% din PIB pentru acest domeniu, o legislaţie care să garanteze independenţa profesională a celor care lucrează în sistemul public şi privat, o lege a salarizării specifică sistemului de sănătate care să asigure remuneraţia decentă pentru angajaţii sistemului, reducerea birocraţiei, excluderea din categoria de bugetari a medicilor şi mai ales respect.

„Astăzi, mitingul se va desfăşura numai pentru membrii din Buureşti. Noi suntem în grafic cu organizarea. Am realizat Coaliţia Profesioniştilor la nivelul judeţului Prahova, iar în ultima şedinţă care a avut loc la Colegiul Medicilor, a fost stabilit că, în perioada 23-27 septembrie, vor avea loc pichetări ale Ministerului Sănătăţii, obţinându-se, în acest sens, aprobări pentru 120 de persoane pe zi, respectiv câte 20 de reprezentanţi din câte şase judeţe. Ziua în care vor face pichetările reprezentanţii Prahovei este vineri, 27 septembrie. Dacă revendicările pe care le-am făcut publice nu vor fi luate în seamă, atunci, luna viitoare, va avea loc un miting al medicilor din toată ţara, din fiecare judeţ", ne-a declarat dr. Simona Schnelbach, preşedinte al Colegiului Medicilor Prahova.

VEZI AICI REVENDICĂRILE ORGANIZAŢIILOR MEMBRE ALE COALIŢIEI PROFESIONIŞTILOR DIN SISTEMUL DE SĂNĂTATE

În ciuda repetatelor semnale de alarmă lansate de către organizaţiile profesioniştilor din Sănătate, ministrul de resort, Eugen Niolăescu, a răspuns reprezentanţilor protestatarilor că nu va dubla salariile medicilor rezidenţi, ci le va majora cu cel mult 20 de procente, deoarece nu sunt fonduri.

Sursa foto: realitatea.net

Back To Top