Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

card-de-sanatatePreşedintele CNAS, Cristian Buşoi, a anunţat că au fost tipărite un milion de carduri de sănătate. Ieri, după o întrevedere cu premierul Victor Ponta, decizia politică privind distribuţia a fost luată.

Cardurile de sănătate vor fi distribuite prin poştă, cu confirmare de primire, a declarat recent premierul Victor Ponta, ieri, în urma unei întrevederi cu reprezentanţii Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS).

Imprimeria Naţională va continua producţia cardurilor de sănătate pentru toţi cei 16 milioane de beneficiari, iar varianta luată în calcul este ca documentele să fie distribuite prin poştă, cu confirmare de primire, şi nu prin intermediul primăriilor, a declarat premierul Victor Ponta, citat de realitatea.net.
Decizia de distribuire prin poştă a acestor carduri a venit după ce medicii din toată ţara au refuzat ferm implicarea în distribuţia cardurilor către asiguraţi. Totuşi, trimiterea cu ajutorul Poştei Române a celor 16 milioane de carduri de sănătate va costa statul 3,6 milioane de euro, bani care ar putea acoperi tratamentul pentru patru luni al bolnavilor de cancer, titrează protv.ro.
Cele 1,1 milioane de carduri de sănătate tipărite până acum, însă, nu vor putea fi folosite până când medicii nu vor avea acces la cititoarele de carduri. Aparatele care vor permite utilizarea cardului de sănătate vor fi achiziţionate centralizat, iar distribuirea şi plata lor va fi negociată ulterior cu medicii.

Back To Top